Babysalmesang i Hellebæk Kirke

Der er babysalmesang i Hellebæk Kirke kl. 10-11 om mandagen, og nu starter nyt forløb op den 2. september 2024 - se alle datoer i kalenderen nederst på siden. 

Om forløbet
Til babysalmesang og -rytmik veksler vi mellem sange, som er både stille eller med høj energi. Vi har siddende aktiviteter, leger med fagter, tørklæder, rasleæg og synger ved klaveret. Stemningen og nærværet mellem forældre, børn og kirkerummet er unik, og en ting som Anne Sophie von Westen prioriterer højt.  Alle babyer i alderen 2-12 måneder er velkomne med far og mor - eller bedste!

Medbring gerne lune sokker, da der kan være koldt på kirkegulvet.

Om underviseren
Anne Sophie von Westen er uddannet musikterapeut og kirkesanger. Hun har undervist i babysalmesang og -rytmik i mange år.

Tilmelding og pris
Et forløb varer 10 gange (se alle mødegange i kalenderen nederst på siden) og det koster kr. 200,00 at deltage i forløbet. Du tilmelder dig og dit barn her (formularen åbner i nyt vindue).

Kontakt
Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om forløbet, inden du beslutter dig, kan du kontakte kordegn Karen Heidemann på telefon 4970 8461 i kontorets åbningstid kl. 10-13 tirsdag-fredag.

Vi glæder os til at møde dig og dit barn til en unik stund i kirken!

   Babysalmesang